Share

Bayan Hentbol Takımımızın Yönetim Kurulu Toplantısı

Kulübümüz Bayan Hentbol Takımı’nın 2016-2017 sezonundaki durumu ile ilgili olarak gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı, Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş’ın öncülüğünde yapıldı.

Bayan Hentbol Takımımızın iki yıldır Antrenörlüğü yapan Osman Kalyoncu ile karşılıklı görüşmeler neticesinde 2016-2017 sezonunda yola devam etmeme kararı alınmıştır. Kulübümüzde iki yıldır ciddi emeği olan Sayın Osman Kalyoncu’ya hizmetlerinden dolayı Kulüp Yönetimi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hüdaver Eski, Türkiye Hentbol Federasyonu eski Başkan Vekili Bilgehan Çapraz, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Çelik ve Belediye Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş’ın da hazır bulunduğu toplantıda hedefin şampiyonluk olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş, teknik kadroda değişim kararı verildiğini ve bir dönem A Milli Bayan Hentbol Takımı’nın antrenörlüğünü yapan Macar asıllı çalıştırıcı Peter Kovacs ile görüşmelerin başladığını da duyurdu. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş; “Biz Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü yönetim kurulumuzla birlikte yaptığımız toplantıda yola devam kararı aldık. Amacımız olduğumuz yerde saymak değildir. Kastamonu’nun hedefi her zaman şampiyonluktur. Bir emek veriliyorsa şampiyon olmak gerekli. Biz bunu istiyoruz. Futbolda da hedefimiz yine şampiyonluk. Hedefi belirleyip hep birlikte bu hedefe koşmak gerekli. Ben şehrimizden spora biraz daha fazla ilgi ve heyecan bekliyorum” dedi.